onsdag 23 september 2015

Bara den grå väggenResterna från helgens blommor blev en fin bukett det :) Som från början var blommor från Lidl och Ica, behöver inte vara märkvärdigare än så :S Däremot kan jag sakna torgblommor i min lilla stad, vilket är ett himla trevligt ställe att handla helgblommor på. Så jag brukar passa på när jag är i storstan.


Med hyllor eller utan bakom soffan… Hmm hm.. Velar som bara den. Kan ju vara roligt med något annat men vad? (tips mottages gärna) Men just nu är väggen så tom så behöver fyllas upp med något, och det var rätt trevligt att flytta runt saker på den där hyllan.. Hmm

Den fina blomman jag inte minns namnet på fick jag idag av Sandra :)

Här tycke jag nog den gråa färgen mest liknar verkligheten. Är svårt att fånga på bild, men är ljus och behaglig. Från början är det Silverpil från Alcrofärg men tyckte att den var för mörk så vi har fått hjälp och spädde ut den med vit färg. Ca 3l silverpil och ca 6l vit färg. Jag kommer alltså aldrig att få fram exakt den här färgen igen så tur den räckte till hela rummet:S  

Go´kväll på er!

Hur har ni haft det idag? Jag har haft en bra hemmadag. Så roligt att träffa Sandra och hennes små killar. Wilma och Simon som är lika gamla leker bra ihop men som vanligt leker det som bäst när det är dags för dem att åka hem:S Visst är det alltid så? Lite blyga i början (och lite mycket "det är min min min" från Wilmas sida:S) innan det lossnar. Men roligt är det att träffas! 

Nu tar jag kväll i soffan, vi ses imorgon igen!

KRAM
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar