fredag 25 september 2015

Bara dukat för fredagsmiddagDukat för kvällens middag och ja, som ni förstår så var det här några timmar sedan. Från att jag började inlägget kom det lite emellan, maten hann bli klar, fredagsmyset med tjejerna, deras nattning och besök av min mamma. Men har alltså haft en bra fredagskväll jag:)


Försöker duka lite extra fint på fredagar, är både roligt att göra och maten smakar nästan lite bättre:) De små blombuketterna är de sista resterna från förra helgens bukett tillsammans med de sista blommorna från trädgården. Fint bara så och jag tycker om att ha låga buketter på matbordet. En stor bukett i stor vas åker fram och tillbaka en liten stund innan man ställer undan den för alltid står den i vägen för någon. Känns ju så konstigt att prata till en stor blombukett:S


De små "vaserna" är glas jag haft länge och de är från Lagerhaus.


Till slut kom middagen fram, potatisgratäng, lövbiff fylld med ädelost och sparris lindad i bacon till det. Mums mums, en gammal klassiker jag åt mycket som liten men så fortfarande så gott :)

Go´kväll!

Så nu har jag klassisk fredagskväll, sipper på ett glas rött och kikar på Idol. Rätt mysigt och vi har en hel helg framför oss. Det pratas om varmt och soligt väder, åhh så najs det ska bli!

Jag hoppas ni har en skön kväll!

KRAM

1 kommentar:

 1. Just love fridays!
  Å så måste jag bara ha de där glasen från Svenskt Tenn, men sist var de slut.
  Kanske har de kommit in i webbshopen igen :)
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera