onsdag 30 september 2015

Bara en liten utflyktMen åh vilken dag! Varmt men ändå högt i luften som det ska på hösten så jag har fått mig en rejäl dos med frisk luft. Så nu ska jag klara mig två dagar inne på kontoret till helgen kommer :)


Det är ju så skönt med skogen och varje gång jag är där blir jag säker på att det är nära skogen jag vill bo. En dag kanske. Jag växte upp i ett klassiskt villakvarter men vi hade skogen bakom huset och så rofyllt det är. Att bara kunna traska ut och inte höra något annat än skogens ljud. Blandat med tjoet från två små systrar som älskade vår lilla skogsutflykt:) Lite mellis på en sten innan vi tog cyklarna hem och utflykten var komplett.


T ville hitta svamp men letade förgäves medan vi andra tre fastande någon annanstans..


Nämligen i blåbärsriset, syns det? :) Älskade lilla yrväder!


Jag är så glad över dessa lediga onsdagar, de ger mig lite mer tid med de bästa människor jag vet.

Gokväll!

Hur har ni haft det idag? Jag har alltså haft en bra jättemysig ledig dag, mysigt besök på förmiddagen och över lunch och sedan tog vi cykelutflykten. När vi kom hem hann jag även rensa rabatten på framsidan vilket mest var ett sätt att få njuta lite till av höstsolen (haha) innan jag gick in för middag. 

Nu ska jag snart kika på andra avsnittet av Modus som började förra veckan på fyran. Visst var den bra?

Kram så ses vi snart igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar