fredag 4 september 2015

Bara fredagsliljor


Liljor från Ica, duger fint :) 


Å så skönt med fredag och helg. Fredagar är alltid sköna men när man som jag jobbar mån - fre (eller nu ljög jag lite, är ju faktiskt ledig onsdagar numera) så är det så där extra skönt att komma hem från jobbet på fredagar och ha två dagar ledigt tillsammans med familjen. Ni är säkert många som känner igen er och man kan inte nog så många gånger upprepa det :) Lite tomt på väggen bakom. Tog till slut ned tavlan där så kanske det går lite fortare att få dit någonting nytt:S Men har faktiskt beställt en del förstoringar och kanske att någon hamnar där.

Heej fredag!

Här har vi nyss ätit middag med tjejerna som nu badar och sedan ska nattas. Då kommer min fina vän Karin och vi ska umgås ikväll. Och så hennes lilla Bill såklart. Lite bubbel blir det och goda ostar med tillbehör till. Mmm, så gott! Och så mysigt det ska bli. 

Vad har ni för ikväll? Jag hoppas ni har det bra så ses vi snart igen!

KRAM

2 kommentarer:

 1. Liljor är sååå vackra... Men tyvärr får jag ont i huvudet av dem när de slår ut..
  Ligger nerbäddad på ett hotell i Gtb efter en hektisk dag, pustar ut och ska snart sova då jag steg upp 03.12;)
  Hoppas du har en mysig kväll!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Liljor är så vackra - å jag är helt förtrollad av den underbara doften! Här hemma vart det dock lite höstigare snittisar med bla solrosor - så fina dom med!

  En skön lördag önskar jag dig!

  SvaraRadera