tisdag 22 september 2015

Bara godmorgon tisdag


Lilla yrväder! Som det kommer krokodiltårar ifrån varje morgon jag lämnar vid dagis. Det börjar redan vi ska ut ur bilen och ni är säkert många som känner igen er. Hur bra det än blir när man gått därifrån så vänjer man sig inte. Helst vill man (eller iaf jag) ringa chefen och säga "du, jag kommer inte idag. Jag blir hemma och är tillbaka när Elsa fyllt tre" Eller typ något sådant. Men det går ju över, om än hon kan var lite trumpen stundtals under dagen så går det över och hon har det bra och då känns det ju mycket lättare när man ringer och får höra det.


Wilma hon trivs jättebra och springer in till sina kompisar och fröknar. Så skönt för mammahjärtat:)


Här ser ni en del av söndagens plantering.  Köpte med mig ljung hem i helgen då blomgubben stod utanför Ica och gillade den tokgröna ljungen ni ser i den stora krukan jättemycket. Superfint med bara grönt i en kruka men kunde inte heller låta bli att köpa lite av den ljusa lila :) 

 Älskade lilla yrväder!


 Godmorgon!

Tisdag och idag håller vi tummarna för att T´s återbesök hos läkaren går bra. Ca tre veckor har han nu gått med gips på högerhand och arm så nu hoppas vi det läkt bra och han blir av med det. Blir säkerligen lindad på något sätt ändå men ändå, då är vi på rätt väg :) 

Nu dags att göra oss klara för denna dag.
Önskar er en bra tisdag så ses vi snart igen!

KRAM


8 kommentarer:

 1. Ja hu ja, det kommer jag så väl ihåg... Känner hur det skär i mammahjärtat när jag tänker tillbaka på det...
  Men visst det går ju över, och det är en naturlig reaktion.
  Hon har ju det så bra där med de andra små kompisarna <3
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, usch vad det skär i hjärtat. Men som du säger, det går över och hon har det bra med sina kompisar och fröknar:)
   Hoppas du har en skön kväll, kramar!

   Radera
 2. åh lilla gumman, det verkar vara ren tortyr att se sin gullunge vara ledsen vid avlämnande på dagis. Men som du skriver, när man väl åkt kastar de sig in i leken och så är allt bra igen. men nog måste det knipa i mammahjärtat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man tycker så synd om dem och det känns så fel att lämna dem. Men det är ju inte så lätt när man är så där liten och bara man vänt ryggen till så har det mesta gått över och de börjar leka. Och det känns alltid bra att få höra när man ringer och kollar hur det gått:) Hoppas du och din lilla sötnos mår bra! KRAM

   Radera
 3. Lilla tussan......
  Huuua jag minns det där.....jobbigt för mammahjärtat å man vänjer sig aldrig.
  Hoppas det vänder snart!
  Kram katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lilla lilla tussan..! Aldrig vänjer man sig! Men det brukar ju var så här när de är små och blir bättre ju äldre de blir. Tur det:)
   Hoppas du har en bra kväll vännen!! KRAMAR

   Radera
 4. Usch ja, vad jobbigt det är när de är ledsna och man måste lämna... Hoppas det går bättre och bättre med tiden.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju det! Men det brukar ju bli bättre och det är skönt att det går över rätt fort man bara gått ut genom dörren.
   Hoppas du har en fin kväll, kram!

   Radera