onsdag 23 september 2015

Bara ha ledig dag


Onsdag betyder ledig dag för oss. Så skönt! Har sagt det så många gånger sedan jag började med en ledig dag i veckan, men det är verkligen det. Att få en en dag mitt i veckan hemma med mina tjejer är värt så mycket.


Så vi startar dagen tidigt. Första kaffet slås på (mmm. vill inte vara utan mitt morgonkaffe) morgontv står på i bakgrunden medan frukosten dukas fram bland dockvagnar som åker omkring i huset.


Vi äter vindruvor också. Direkt från grannen och Elsa älskar de små gröna vindruvorna vi fått från dem :)


Godmorgon på er!

Hur mår ni? Här mår vi bra. Hela familjen är hemma vilket ju känns mycket ovant mitt i veckan. Men T är fortfarande sjukskriven så därför. Han blev av med gipset och stiften igår men ska nu träna igång handen så han kan hålla i hammaren igen på sitt jobb:) Så skönt att det går åt rätt håll. 

Idag får vi besök av min jobbarkompis Sandra och hennes små killar Sixten och Simon. Hon är mammaledig så just nu känns det nästan lite som när jag var mammaledig, häng med andra mammor och deras barn och det är inte helt fel. Så ska baka en äppelpaj innan de kommer för då kommer det bli full fart här hemma. Verkar som det ska bli fint väder också så en tur till lekparken blir det säkert.

Hoppas ni får en bra dag!

Vi hörs snart igen!
KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar