tisdag 1 september 2015

Bara ha nya morgonrutinerTvå stycken Sundvik klädskåp från Ikea är kandidater till tjejernas sovrum. Tycker det är så fint med klädskåp så när vi var tvungna att tänka om med garderober så lutar det åt klädskåp, om jag hittar det rätta förstås. Är rädd att alla kläder inte ska rymmas men gillar den här med lådan nedtill som jag tror 
slukar mycket.
Skulle helst vilja ha ett grått och då finns Trogen, också det från Ikea. 
Eller Hensvik som man skulle kunna piffa till med nya knoppar :)

Någon som har tips på klädskåp till barnrum. Jag kikar även på blocket och loppis där man kan göra sina fynd:)

Godmorgon tisdag!

Tidig morgon idag och idag klär jag både mig själv och tjejerna. Framför allt skulle vi alla kliva upp i tid:) Tänk att 18 månader kan gå så fort. Jag hade en underbar mammaledighet fram till i våras och hade också en jättebra sommar då jag jobbat och T varit hemma med tjejerna. Så lyxigt att en är hemma. Men nu är det alltså an nat, T är redan på jobbet och jag och tjejerna är på språng till frukosten på förskolan. 
Ska ta en kopp kaffe medan jag packar ihop oss och allt som ska med.

"Hej hej vardag, det var ett tag sedan men nu tar vi tag i dig igen"

Ha en härlig tisdag så ses vi snart igen!

KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar