söndag 6 september 2015

Bara haft helg


I fredags var min kära vän Karin här. Är så glad att hon, D och deras lilla Bill numera bor i Stockholm och vi kan enklare träffas lite oftare. Dessutom är hon mammaledig just nu så vi har träffats en hel del sista tiden. Så mysigt!


Karin och Bill. Så mycket kärlek!


Och vi åt goda ostar, charkuterier, frukt, godis och drack bubbel. Så mysigt med en tjejkväll:)

Hej på er!

Hur har ni haft det i helgen! Jag har haft det så bra, helgen susade fram. Igår var vi bröllop och Martin och Malin som gifte sig var så vackra och hade ordnat allt så fint! Det är ju så roligt att gå på bröllop, alla är så glada och inte ett öga var torrt under vigsel. God mat fick vi och fina tal fick vi lyssna på och sedan var det klackarna i taket. Det var längesedan jag dansade så mycket vilket kändes i fötterna idag:S Men såå kul vi hade! Idag däremot inga klackar i taket..haha! Mer tung i huvudet och toktrött.. Så fram till tjejerna kom hem i eftermiddag låg jag och sambon mest i soffan och slöade (läs sov:S). När tjejerna kom hem fick de lite fart på oss, det blev hämtmat till middag och lite familjemys innan de sedan la sig.

Men nu är det lugnt i huset igen, T kom för ett tag sedan hem med nya Plaza och mumsiga Riesen så jag har nu återgått till dagens huvudsyssla. Bara slöa och mysa..haha!

Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon igen!

KRAM 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar