måndag 21 september 2015

Bara kika in kungfridolinBilder från Emmas (med bloggen attvaranågonsfru) lilla nyöppnade och helt underbara webbutik kungfridolin.


Har ni sett något så fantastiskt fint! Ni måste bara kika in i den lilla men så underbara butiken som Emma öppnat. Helt ljuvliga kläder till (än så länge) flickor i åldern 2-8 år. Men om ni nu inte skulle ha någon liten flicka att handla till så kika in ändå. Bilderna som Emma tagit till butiken är helt underbara! Här kan ni kika in! :)

Go´kväll!

Här kvällsfikas det. Som det brukar bli på måndagar när jag jobbar sent så när jag kommer innanför dörren ägnar jag mig åt tjejerna som redan ätit middag. Idag har vi spelat barnyatzy och läst lite böcker innan jag nattade dem. Så jag kvällsfikar istället för middagar idag och det är inte så dumt det heller. Ikväll ska jag dessutom äta med ögonen när jag snart kastar mig i soffan och tittar på säsongspremiären av kockarnas kamp på fyran. Tittar ni? 

Hoppas ni har en bra kväll, vi ses snart igen!

KRAMInga kommentarer:

Skicka en kommentar