onsdag 2 september 2015

Bara lite mera barnrumVi tar väl och visar Elsa sida också i deras sovrum :) 


Stringhyllan fick byta vägg och hänger nu ovanför Elsas säng istället.


Sängen, en utdragbar, har hon tagit över efter Wilma och den byggde T när Wilma var klar med spjälsäng.


Lite smått och fint i hyllan :)

Godmorgon!

Onsdag och hädanefter är jag ledig från jobbet på onsdagar och ska istället spendera tid med mina tjejer. Lyxonsdag :) Känns så bra att ha en dag mitt i veckan då vi slipper passa tider eller packa in oss i bilen tidigt för att åka iväg. Så idag är vi hemma (och ja, även T då som snart åker iväg för operation) och har precis fått i oss frukost. Det är dags att ta tag i resten av morgonbestyren innan vi åker till affärn en sväng. Vi får besök av syrran min en sväng på förmiddagen och senare idag av min fina vän Karin och hennes lilla söta Bill. Å så lyxigt det är att vara ledig mitt i veckan, sa jag det kanske;)?

Nu ska frukost dukas bort!

Ha en fin onsdag så hörs vi snart igen!

KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar