måndag 7 september 2015

Bara målat lite vägg


Ikväll har det målats i vardagsrummet :)

Hej på er!

Yes, ikväll målades en vägg och just nu är jag lite nervös. Lite typiskt mig att komma på igår att väggen ska målas om sedan hitta en superfin grå färg på nätet (jag vet, det kan vara mycket missvisande att bara titta på en bild) och sedan be sambo åka och handla den. Hem kommer han med färg som kommer räcka till heeeela vardagsrummet (tack färgbutiken i min stad. När jag handlade till lika mycket vägg i grannstaden fick jag med mig 1/4 av dagens bytta vilket räckte gott och väl) och det vore ju lite tråkigt om jag imorgon upplever den lite mörk. Ja, då har vi bunkrat upp med färg. 

Men liite spännande är det ju och kan ju bli kul att göra helt om i vardagsrummet. Totally crazy för att vara mig..haha!

Fortsättningen följer och jag måste nog redan nu kika om det är någon större skillnad när färgen torkat något:S

Hoppas ni har en skön kväll utan eventuell färgångest..haha!

KRAM

2 kommentarer:

 1. Hallå där lilla raringen!
  Himmel såååå fint det blir!
  De där nattuksborden is to die for... han kan han...din man!
  Spännande med vardagsrummet... Man blir alltid så himla sugen att förändra då det blir höst.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. De är så JÄKLA kul att måla då man ser så stor skillnad direkt samt att man blir stolt över sig själv haha :)

  ha en skön helg

  LOVE Maria

  SvaraRadera