lördag 19 september 2015

Bara namsdagsfikat


Idag har vi namnsadagsfikat här hemma. Två Fredrikor finns det här hemma och här har vi den lilla (och den stora håller sig bakom kameran:S)


Vår lilla söta karamell :)


Och så gott det var! Jag och Wilma bakade en äppelpaj tidigare idag och hittade ett recept med flingsalt i och det blev så mumsigt. Sött och lite salt, perfect kombo:)Ni skymtar lite vardagsrum i bakgrunden och ska visa mer av rummet och den gråa färgen som känns  riktigt bra. 


Min pappa och mamma var här med en liten och en stor blomma till namnsdagsbarnen. Bästa mamma och pappa :)


Hej hej!

Hur mår ni idag? Vi mår bra! T har åkt iväg med tjejerna som ska sova hos sin farmor farfar inatt då vi ska på kräftfest. Mums mums sååå gott!! Himmel som jag längtat. Och efter en regnig och grå dag så har äntligen solen tittar fram så blir en cykeltur till festen i det fina (men lite kalla) vädret. 

Och annars idag då. Det har blivit en hel del innefix, fått upp tavlor i tjejernas rum som jag äntligen fixat ramar till. Och handlat hem ljung som jag hoppas vädret tillåter oss att plantera imorgon. Så skönt med en helg hemma med familjen. Men nu kom T hem och han trodde nog jag skulle vara klar. Ska bara sminka mig, göra håret och packa ned lite varma kläder till kvällen..:S

Hoppas ni har en bra dag och får en härlig kväll!

KRAM


1 kommentar: