måndag 21 september 2015

Bara nytt på väggenKommer ni ihåg de två printen jag fick hem till tjejernas rum förra veckan? Nu sitter de iaf på väggen och de är så fina! Passar perfekt i deras rum :) 


En "superhero" och en "ninis" hänger numera på deras vägg :)


Deras sovrum är så gott som klart nu och det blev himla bra. Grått, vitt, rosa och lite andra dova pastelliga toner som jag tycker passar här inne. De har alla sina böcker här inne och vi kan ofta hitta dem med en bok i Wilmas säng. Elsa har inte lika mycket ro till att läsa men klänger ändå gärna på Wilma med en bok i högsta hugg och ligger still i några sekunder medan storasyster läser. Och det är så sött att höra Wilma läsa "sin version" av böckerna för Elsa:)


Så nöjd med sänggaveln som jag och sambon gjort själva till Wilmas säng. Inte alls så svårt att göra sig en egen men en hel del tålamod krävs när man slår i möbelnubben…haha!


Den söta vita blusen i mitten kommer från Pomp de lux. Så fin på Wilma!


Och superfina "superhero" och "ninis" kan men hitta hos vittochlitetill 


Godmorgon!

Vi har måndagsmorgon och jag hinner inte skriva många rader till då vi är på språng till förskola och jobb. Även fast jag gått upp i tid idag så blir det alltid lite stressigt på slutet…haha! Men jag önskar er en härlig dag så ses vi snart igen!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar