onsdag 30 september 2015

Bara olivträd och onsdagOlivträdet har fått flyttat in och hoppas verkligen att det ska överleva vintern men har ju inga gröna fingrar så har ni något tips på vart i huset det kan trivas bäst eller bara något annat tips som gör att den mår bra så dela gärna med er :)
Den lilla pallen vi hittade på altan när snön försvann vår första vår i huset. Lite av en favorit då den flyttat runt och använts lite överallt. 

Godmorgon!

Eller godförmiddag har det kanske hunnit blivit:) Vi har vår lediga onsdag så här har vi en skön morgon. Frukost och sedan tagit hand om tvätt och annat plock som huset alltid fylls med. Tjejerna har spelat spel, dansat till musik och dukat hela vardagsrummet fyllt med fika från deras lilla kök och snart ska vi gå ut i solen och min kompis Sandra och hennes lilla Sixten hit på besök. En bra onsdag blir det!

Såg ni förresten "Hela Sverige skramlar" igår? En helt fantastiskt konsert där flera duktiga artister samlats till förmån för flyktingkatastrofen. Ett engagemang utan gränser som blev en succé och jag hoppas ni såg det!

Nu ska vi går ut här, vi ses snart igen!

RKAM

1 kommentar:

  1. Så fräscht badrum ni har!
    Härligt med ledig onsdag, ha en skön en :)
    Kram Anna

    SvaraRadera