måndag 7 september 2015

Bara planera lite nytt på väggen


Den gråa fondväggen i sovrummet som jag fortfarande är så nöjd med är målad i nyansen gråsky från Nordsjö. Ikväll ska ännu en vit vägg målas och jag tror det kommer bli mycket bra det med :)


Våra sängbord som T byggt och på mitt ligger en hög med gamla inredningstidningar. Vi behöver inspiration till den lilla stugan vi bygger i Lofsdalen och då är det bra att ha ett gäng gamla tidningar att ta fram. Omslaget ovan är just från en fjällstugan, så mysigt och fint ser det ut!

Godmorgon måndag!

Efter en helg som innehöll så mycket roligt är det nu måndag igen. Helger och veckorna rusar fram så den här veckan går säkert lika fort den med. Idag är det långdag på jobbet så jag har gett T i uppgift att åka iväg och handa en burk färg till väggen jag ska måla ikväll. Så har jag beställt ben och knoppar till en möbel vi ska handla hem i veckan och som sen alltså ska stå på den nymålade väggen. En ny möbel resulterade i att även väggen behövde bli ny. Tyckte iaf ja, T var inte helt med på att det verkligen var nödvändigt:S Men det kommer bli bra, ni får snart se :)

Ne, nu ska jag få ihop mitt lilla morgoncrew och göra oss klara för jobb, förskola och denna måndag!

Ha en bra dag så ses vi snart igen!

KRAMInga kommentarer:

Skicka en kommentar