torsdag 10 september 2015

Bara se 100 code och provmålat igen


Ikväll, eller rättare sagt just nu, ser jag 100 code som har premiär på femman. Gillar verkligen Michael Nyqvist så måste bara se denna crime serie. Titta ni?

Gokväll!

Hur mår ni? Jag satt mig precis i soffan och ska kika på 100 crime. Har precis målat klart en vägg i vardagsrummet och nu blev det så bra! Iaf ser det ut så nu, får hoppas det känns lika bra i dagsljus. T var idag iväg och fick hjälp av att blanda ut färgen vi köpte tidigare i veckan så nu är den ljusare och mycket finare. Så tror den kommer bli så fin i hela rummet. Tänk vad roligt att en ny tv-bänk resulterade i ny färg på väggarna:) Hm, undra vilken ny möbel jag ska föreslå nästa gång och vad det kommer resultera i…haha!

Nu ska jag kika vidare här, vi hörs i morgon igen!

Kram på er! 

1 kommentar:

  1. Jag gillade 100 code,tyckte den var himla bra och spännande ! Ha en skön och mysig fredag .Kram Rita

    SvaraRadera