söndag 27 september 2015

Bara söndagsmiddagIdag har en köttgryta stått och puttrat här hemma. En del av charmen när det blir höst, eller hur? Kunna var inne och laga långkok. För mig är det min mormors köttgryta som är favoriten, minns så många söndagsmiddagar hemma hos min mormor och morfar då vi åt det. Den här blev, om inte riktigt lika god som mormors, himla god den med :)
  

Söndagsmiddag :)


Köttgryta med lingonsylt, inlagd gurka (från min mormor:)) och potatis.


Mmmums :)


Hej denna söndag!

Vilken skön dag vi haft! En riktigt familjedag där vi fått lite fixat inne (som fått upp den där hyllan i badrummet och de där hyllorna i tjejernas sovrum så vi slipper ha deras böcker överallt. Plötsligt händer det och idag blev det alltså ordning) men mest umgåtts och lekt med våra små tjejer. Så har vi varit på en liten utflykt också, visning av ett hus faktiskt. Var nog mest T som lockades av det huset men det var inte som vi tänkt oss utan vi kom till och med hem lite nykära i vårt kära lilla hus..haha! Det kan vara bra på flera sätt att titta på nytt hus:)

En riktigt bra helg har jag iaf haft med familj och kära vänner så energin är påfylld:)

Och nu ska jag åka upp på familjeråd med mina syskon hos mina föräldrar. En hel del val till lilla stugan och utbygget i Lofsdalen ska göras. Önska oss lycka till, kan bli många förslag en sån här kväll:)

Hoppas en riktigt bra söndag ni med, vi hörs imorgon!

KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar