tisdag 22 september 2015

Bara tisdagsinspoDet är hockey på tv ikväll där jag sitter i soffan och då kikar jag mer (eller typ bara) på datorn istället och den här lägenheten upptäckte jag snurrade på flera bloggar och instagramkonton men den är så fin så visar den jag med:)


Hur fint och behagligt som helt med ljusa jordnära färger. Och när jag ser den platsbyggda bokhyllan på väggen bakom soffgruppen blir jag sugen på att sätta upp mina hyllor igen i vardagsrummet. Det åkte ju ned när jag målade och har inte bestämt om de ska upp igen.. Hm, kanske ändå..:)Snyggt golv i badrummet!Kök precis i min smak och just de stolarna funderar vi på att skaffa till vårt hem. Har funderat på dem så länge. Så länge att vi borde slå till kanske :)


Visst är de fina? Thonet No30 i svart/rotting

Mycket fint barnrum. Barnböcker på tavellister är så fint!

Bilder från trendspanarna

Hej på er!

Här sitter jag alltså i soffan och det spelas hockey på tv´n. Inte särskilt intresserad så krävdes sin äppelpaj med vaniljglass som var kvar sen i helgen :) Så god och ska nog baka en ny imorgon när vi är lediga och får besök av min jobbarkompisar och hennes små killar. Å så skönt med lediga onsdagar:)

Nu ska jag fortsätta mitt kikande på datorn, hoppas ni har en bra kväll!

KRAM1 kommentar:

  1. men åh vad fint! underbart!! kan du inte tipsa om dina favoritbloggar?

    SvaraRadera