onsdag 9 september 2015

Bara två tips och godmorgonKänner ni igen "Laura" från Hemtex? Nu finns den i större upplaga, fin va?:)
Lampan "spåkula" från Lagerhaus känns som ett riktigt höstfynd! Superfin och den hoppas jag norpa ett ex av när den snart är i butik och ställa på tv-bänken.


Godmorgon!

Onsdag idag och det betyder ledig dag, känns fortfarande ovant men så skön. Idag ska vi bl.a. åka och handla på oss lite mössor, vantar och annat bra tjejerna behöver till förskolan. Jag hoppas hitta en del saker till mig med, inte bara tjejerna som behöver rusta sig för höst, en annan också märkte jag. Så vi hoppas tjejerna är på shoppinghumör så vi kan kommer hem med något:) Hoppas hinna vara ute lite också när vi kommer hem. Njuta av vädret (ser ut som det kommer bli fint idag med) och höstfixa lite i trädgården.

Men först nu frukost med hela familjen. Yes, sambon "han med bara en fungerande hand för tillfället" är ju hemma han med :)

Ha en fin dag så hörs vi snart igen!

KRAM1 kommentar:

  1. God morgon! Ja, nu känns det som att det behöver bunkras med kläder tills den "riktiga kylan" kommer.
    Beställde så mycket fint från HM igår kväll som förmodligen kommer i början på nästa vecka. Känns så dumt när man inte är ute i god tid, utan när kylan väl är här, då har man inget vettigt att klä på dom för att de har växt ur allt. Men NU hoppas jag att det inte hinner bli så kallt till nästa vecka ;)

    Hoppas att ni hittar nåt! Ha en fin dag, här blir det Sjungis för vår del =)

    SvaraRadera