söndag 4 oktober 2015

Bara andats höstluftTack för i år stugan :) (Ni skymtar vår lilla röda gäststugen på udden :))

Syster med sin minsta

Vi har vart till sommarstugan i Långsjön och plockat undan det sista inför vintern idag. Så skönt med höstluft och familjehäng. Jag och Wilma hade lämnat T och Elsa hemma så vi hade en egen dag med de andra.


Två glada kusiner som haft så roligt tillsammans idag :)


Ritstund på altan bland alla möbler som höll på att göras rent och städas undan :)


Och bästa lilla Olle var med :)


En gla liten skit som ni ser :) Go´kväll!

Idag har vi haft rena rama friskusdagen :) Vi började med att 10.05 ramla in på "hoppis&skuttis. Det var dags för gympapremiär för Wilma och kusin Ellen och självklart var vi sena. Skulle dessutom fylla i blanketter och betala medlemsavgifter innan vi kunde gå upp och börja skutta. Att jag aldrig lär mig, och inte min syster heller alltså:S Det var iaf jättelyckat och två lyckliga kusiner skuttade därifrån :)

Hur har ni haft det idag? Vi har alltså både skuttat runt på barngympa och haft en eftermiddag i stugan. På vägen därifrån åkte vi in till min mormor och morfar och fick god söndagsmiddag med äppelpaj till efterrätt också. Så är såå mätt nu och skönt trött efter all frisk luft. Ska ta och kika på tv nu, Bron får det bli. Alla pratar om Bron så nu kastar jag mig in i den danska kriminalserien jag med. 

Hoppas ni har en skön söndagskväll!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar