torsdag 15 oktober 2015

Bara en liten pumpa


Vilket härligt solsken de var igår, njöt som bara den. Idag får jag njuta av den inne från mitt lilla kontor. Tur jag har en hel del att göra så dagen kommer att gå fort. Och när jag är ute och handlar mig min lunch ska jag gå med näsan mot solen hela tiden:)


På mitt vita skåp just nu. Lite mässing, lite rosa, lite grönt..


och en liten pumpa:) Halloween börjar närma sig och hur är ni? Pyntar ni? Här ska jag erkänna att jag inte brukar pynta något alls. Har sedan barnen kom bakat något spökliknande på sin höjd (vill minnas att vi förra året gjorde enkla marängspöken) Känner väl inte att jag har behov av att varken pynta eller fira Halloween men nu med barn som är i pysselålder så fick några mindre pumpor följa med hem från Blomsterlandet. Perfekta att måla och pyssla med och tänkte det skulle bli av till helgen. Och till dess får en av dem stå på skåpet. 


Hej torsdag!

Lång dag som sagt på jobbet men även denna vecka har ju rusat fram så det är ju redan fredag imorgon.  Kan ju kännas helt okej att få bromsa in det hela med torsdag idag då:S Så nu ska jag samla ihop mina två små tjejer och bege oss. Det är redan bra kallt på morgonen så det tar ju sin lilla tid att få på dem alla lager kläder, pju:)

Ha en riktigt bra torsdag så ses vi snart igen!

KRAM


1 kommentar:

  1. Hej! Jag undrar vart ert fina skåp är ifrån? Jättefint och precis vad jag letar efter. Tack på förhand! / Anna

    SvaraRadera