tisdag 13 oktober 2015

Bara ett kruktips
Hittade denna enkla men så klassiskt fina kruka när jag var på Blomsterlandet i helgen. Finns i tre storlekar och detta är mellan som passar så bra till olivträdet. 


Knopparna i mässing vi satt dit på skåpet har jag beställt från Norrgavel

Hej på er!

Tisdagskväll redan och jag sitter i samma soffa även ikväll..haha! Känns ju som att jag nyss satt här och skrev inlägget igårkväll men det har alltså svischat förbi en hel dag sedan dess:S Som jag spenderat på jobbet och när jag hämtat tjejerna åkte vi vidare till syrran och lekte med kusinerna. Då det alltid är högljutt, mysigt och stökigt på samma gång. Och jag kan inte annat än älska min stora fina familj som jag har så nära och kan träffa så ofta.

Nu däremot är det lugnt och stilla. Tjejerna slocknade fort ikväll så det är en lugn och skön kväll här hemma.

Hoppas ni haft en bra tisdag!

KRAM

1 kommentar:

  1. hur gör du med polivträdet under vinterhalvåret? står det bara inne eller?

    SvaraRadera