tisdag 20 oktober 2015

Bara garderoben StuvaTill slut blev det två "Stuva" garderober i tjejernas sovrum. Var ju inne på klädskåp men ett hade inte räckt till och trycka in två stycken i deras rum var inte på tal. Om inte en av tjejerna dessutom sovit i ett av dem:S Men det här blev bra och de båda älskar att själva kunna springa dit och välja sina kläder. Wilma under mer ordnade förhållanden och Elsa mer som en liten sabotör. (Mamman är ju något ordningsam så vill gärna ha det vikt och sorterat utan någon som förstör…haha)


Klädställningen som T gjort står i hörnet och jag tycker det är så fint att ha några av deras klänningar och tunikor hänga framme. Och "Stuva" har en bra höjd för placering av förvaringsboxar i olika storlekar. Vi förvarar både, ritsaker, play do lera och små pysselboxar där.


Godmorgon tisdag!

Så var det tisdag och vi gör i ordning oss för att bege oss till jobb och förskola. Det har blivit riktig kallt på morgonen. Jag är glad att jag slipper cykla numera och är ännu gladare över sambon som går ut och startar bilen strax innan jag är klar så den är uppvärmd. Hur snällt är inte det? Vet bara inte hur han tänkt göra när han börjar jobba i slutet av veckan, blir lite länge att starta den när han åker, 1 timma innan vi andra åker…:S Hur som är det höstkalla mornar och det är dags att ta fram det lite längre och varmare jackorna. Och se över mössor, vantar och allt annat bra att ha på sig när kylan kommer.

Men nu ska jag bege mig, vi ses snart igen. Ha det bra till dess!

KRAMInga kommentarer:

Skicka en kommentar