lördag 17 oktober 2015

Bara ha lördag
Solen har fullkomligt strålat in denna förmiddag. Det låg ett tunt frosttäcke på gräsmattan när vi vaknade i morse men nu är det borta och jag ska snart gå ut och njuta av det här friska vädret. Härligt eller hur?


Den här tjejen har väntat hela morgonen på sin mormor och kusin Ellen. Nu har det äntligen hämtat henne och de har tagit tåget till storstan för att se Pettson och Findus på teater. Förstår ni vilket lycka, "åka tååg till Pettson och Findus!!" med mormor och kusin Ellen. Bästa bästa enligt Wilma.


Och den här lilla skrotan somnade nyss i storasysters säng efter att ha läst några böcker. Och T är iväg så nu är det ovanligt tyst i lugnt i huset.

Hej lördag!

Vilken härlig lördag vi vaknar till! Ibland får man ju faktiskt tycka att det är så där klyschigt härligt, Vaknar till solsken och hela familjen är hemma så har ätit en lång och god frukost. Spelat en hel del spel med och byggt höga legetorn. Plockat och städat undan lite och nu ska jag ta mig ut i trädgården en liten stund innan Elsa vaknar och det är lunch. Senare idag blir det middag hos svärmor och svärfar. Ska bli så mysigt och trevligt.


Så blir min lördag, hur blir din?

Önskar er en fin dag så ses vi snart igen!

KRAM2 kommentarer:

 1. Låter som en härlig lördag!
  Här har det varit klättring och köruppvisning.
  Nu softa i soffan med en kopp te.
  Ha en toppen lördag!
  // Kia

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig lördag, de e ju för söta när de sover ja när de e vakna också förstås. =) härliga bilder

  Kram kram

  SvaraRadera