söndag 11 oktober 2015

Bara haft helg


Min lilla tjej redo för kalas idag när hennes farfar fyllde år. 


Ni skymtar nya knoppar på skåpet. I mässing och blev fint, det är den lilla detaljen som gör det :) Och olivträdet har flyttat ut fån badrummet och står bredvid skåpet. Det har redan börjat "barra" så jag hoppar det kommer trivas lite bättre här:S Den fick pussar av Wilma när jag sa att trädet var ledsen, det borde ju om inte annat hjälpa;)


Blivit så stor ja! Min lilla älskade tjej :)

Hej hej!

Hur har er helg varit? Vi har haft en skön helg med mycket familjemys. 
 Liten shoppingtur igår till storstan och sedan bara massa mys på kvällen. Idag har jag och Wilma varit iväg på hennes gympa och hoppat och skuttat. Och i eftermiddag kalas alltså och sedan fortsatt i en skönt söndagslunk här hemma. 

Blev ett snabbt kik in här denna helg men nu måsta jag se klart på spännande "Bron", hur kan jag ha missat denna serie tidigare?

Hoppas ni har en skön kväll!!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Var är din fina grå matta ifrån?

  SvaraRadera
 2. Alltså både den som är under bordet i vardagsrummet och den som din söta dotter sitter på? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den under bordet i vardagsrummet är ifrån Mio och heter Sierra och den som min lilla sötnos:) sitter på är ifrån Rusta.
   /Fredrika

   Radera