fredag 2 oktober 2015

Bara i lilla köket


Elsa vid lilla kökshörnan i tjejernas lekrum. Det blev väldigt bra med ett sovrum och ett lekrum. Att natta båda våra tjejer samtidigt går bra och de har sedan ett rum med alla deras leksaker att leka och stöka runt med. 


Liet kaffe kanske? Hyllan brukar vara fylld med småporslin men de får ofta små fötter och placeras ut båd här och där ;)


Hej du söte i spegeln, hihi! :)


Godmorgon fredag!

Skönt med fredag och den här helgen har vi faktiskt inget planerat. Har inte hänt sedan semestern tror jag så vi ska bara vara på hemmaplan, är planen än så länge iaf. Wilma ska få gå på teater med sin mormor och kusiner och jag ska nog passa på att baka bullar (fick ändan ur när jag blev påmind om kanelbullens dag på söndag:)). Så ska bli skönt med helg men jag börjar med en dag på jobbet och jag kan bara älska fredagar på jobbet:)  

Ha en bra dag så ses vi snart igen!

KRAM


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar