onsdag 14 oktober 2015

Bara kladdkaka i miniformatDet blev bak idag efter önskemål från Wilma.


Och hon valde helt själv från sin bakbok hon förvarar inne i sitt lilla kök. Den hon fick för några veckor sedan av min gulliga vän Sandra och henne lilla Sixten när de var här och hälsade på. 


Och hon pekade ut Kladdkakor i miniformat. Puh för ni såg väl rubriken? Hur gott den än varit så var jag inte redo för något tårtbak idag, hur mini den än varit. Och definitivt inte Elsa denna förmiddag:S


Men en kladdkaka i miniformat är klart att vi bakade. Låt er dock inte luras av ordet "miniformat". Såå mycket kladdkaka i så liten form:S Är mätt fortfarande och då åt jag inte hela. Men mycket god kan jag lova. Ät den direkt den kommer ugnen och den är perfekt kladdig i mitten:)


Go´kväll!

Vilken härlig dag vi haft där jag bor! Sol sol sol och frisk hög höstluft. Vi tog en cykeltur på eftermiddagen till en lekpark längre bort där tjejerna var nöjda i varsin gunga och jag också som satt med näsan mot solen och puttade lite på Elsas gunga:). Åh så skönt det var!

Men nu är jag nedsjunken i soffan och väntar in Modus. Så spännande bra serie! Titta ni?

Hoppas ni har en bra kväll, vi hörs imorgon!

KRAM 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar