söndag 18 oktober 2015

Bara lax till middag


Oktobermånad har ju hittills varit himla ljuvlig, eller hur? Vi har varit ute hela eftermiddagen och jag fick med mig några rosor in från trädgården. De blommar ännu, ljuvligt :)


Till middag jättegod lax med spenat och ädelost, yummie! Stekte hackad lök och hade seden i hackad fryst spenat som fick fräsa runt. Rörde ned crème fraîche och grädde och la sedan ned ädelosten som jag smulat sönder. Kokade upp och smakade av med salt och peppar. La sedan försiktigt ned lax skuren i mindre bitar och lät det puttra under lock tills laxen var färdig. Såå gott för en som älskar lax och ädelsost och det gör jag :)


Hej söndag!

Ännu en solig och härlig dag har vi haft! Så efter förmiddagens gympa med Wilma, som bara tycker det är roligare och roligare med sin gympa, var vi ute hela eftermiddagen. Vi hann kratta lite löv i trädgården och klippa ned lite buskar innan tjejerna tröttnade och det var dags att gå till lekparken. Där det var fler barn som dragit dit sina föräldrar så blev en trevlig stund där. Annars kan man ju rätt snart tröttna på att putta på gungan:S I alla fall jag som har barn som kan sitta i den i timmar..haha!

Nu tar jag söndagskväll och det är ju så mycket bra på tv ikväll. Solsidan, Hellenius Hörna och Bron. 
Tittar ni också?

Kram och hoppas ni haft en skön dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar