måndag 5 oktober 2015

Bara lite kvällsfika


Långdag på jobbet betyder att när jag kommer hem från jobbet är det inte så länge tills tjejerna ska sova. Lite lek, lite mys eller lite fika. Ikväll blev det lite kvällsfika och de är så mysigt. Tända ljus då det ju mörknar jättefort nu (Vet ni vad som är mycket positivt med det? Wilma säger "nu är det mörkt mamma, då ska vi gå och lägga oss"…haha!) och så kan vi få ur Wilma hur hon haft det på förskolan eller någon annan fundering som snurrar i en treårings huvud. Elsa, hon säger mest "mmm" och nickar instämmande :)


Det blev ingen liten glass idag utan bilderna är från helgen då vi tog fram de små och rätt aptitretande glassarna :) Ikväll höll vi oss till smörgås och rörde oboy till tjejerna:) Som ju typ är lika onyttigt som glass men känns ju ändå lite bättre:SVårt lilla blonda glassmonster med de bruna ögonen, hihi!


Däremot har jag bläddrat lite i nya Plaza ikväll. Ser ni snygglampan Flos till vänster och  de blå tonerna i rummet. Finfint och skulle passa med lite blått (och Flos) i vårt vardagsrum.

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft en lång dag på jobbet men också hunnit smita iväg på utvecklingssamtal på tjejernas förskola. Men mest jobb alltså, och lite kvällsfika med familjen. Nu är det soffan restan av kvällen.

Hoppas ni har en skön kväll!

KRAM

1 kommentar:

  1. Vad fint du har det!

    Ja det var väldans vad fort det blir mörkt nu, man hänger inte riktigt med! Men fördel, man får gå och lägga sig :-) eller så kan man tända några mysiga ljus!

    Glada hälsningar Malin

    SvaraRadera