måndag 12 oktober 2015

Bara nya print i ramarnaTvå nya print har hamnat i de tomma ramarna på hyllan. Inte en dag för sent om ni frågar mig..:) En snygg Zebra..


..och ögat. Som jag (och säker ni också) sett hos många andra och när jag såg den på Gallerix, där båda printen är köpta, fastnade även jag för den.


Så lite påfyllt med tavlor men letar efter fler. Ska också få upp några av dem på väggen. Som det är nu blir allt samlat på samma nivå vilket jag tycker uppfattas som lite platt. Men vill samla ihop den lilla tavelskaran först innan jag börja spika hål;)

Go´kväll!

Hur har ni startat veckan? Jag startade som vanligt med en lång dag på jobbet. Hinner hem och mysa lite med tjejerna innan jag nattade dem. Mös var nog fel ord ikväll, var två supertrötta tjejer så det var mest gnäll innan jag fick dem i säng och de fick slockna för natten. Tänk att det är så svårt när man är så där liten att förstå att man är supertrött och behöver sova…:S

Och nu har jag tittat på Kockarnas kamp som nyss slutade. Tittade ni? 

Hoppas ni har en skön kväll så hörs vi imorgon!

KRAM

7 kommentarer:

 1. Så fint det blev med printsen i ramarna! Gillar verkligen mässing till det går och vita, det är bara så snyggt:)
  Har gått all in på det här hemma;-)
  Nä, jag var på yoga å jag såg det inte... Å nu är det dax att sova...
  Sov gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Wow, vad fint! Jag gillar din lilla ljusstake, köpte en liknande i helgen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, så glad jag blir! Hoppas du haft en bra dag :)
   Kram fredrika

   Radera
 3. Tjohoo, vad snyggt!!
  Det är Emma (Att vara någons fru) som ska ha eventet, eller egentligen "Fuffe". Fanns en plats kvar häromdagen så maila henne och kolla om det fortfarande finns chans! Man får ta sig till Malmö själv, sedan väntar buss iväg på roligheter på vingård :)

  Vore så kul om du kunde!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej jättefina, tycker om din stil och hittar mycket inspiration här inne och de blev jätte fint när ni gjorde om vardagsrummet =)

  Kram Susanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så glad jag blir!! Kul att kunna inspirera dig :)
   Hoppas du haft en bra dag, kram fredrika

   Radera
 5. Hej

  Vart har du köpt mässing ramen. Så fint du har!!!

  M V H

  Michaela

  SvaraRadera