onsdag 7 oktober 2015

Bara onsdagslunchDagen lunch blev pannbiff, rostade rotfrukter och egen vitlöksdressing. Mums!


Pannbiffarna har jag smaksatt med crème bonjour vitlök och färsk persilja. Pannbiff är ju så gott och går ju att smaksätta med så mycket, fetaost och basilika är en annan favorit :)


Rostade rotfrukter på morot, purjolök, rödbetor och potatis som jag alltid förkokar innan jag ställer in de  i ugnen. Rödbetor tar så lång tid att få klart i ugnen så blir lätt svarta morötter till annars..haha! 

Gokväll!

Hur mår ni? Jag mår bra, det har varit en ledig dag för min del så har haft en heldag med mina tjejer. Spelat mycket spel, läst böcker och ritat har vi bland annat gjort. Bokläsning gillar båda tjejerna och jag tycker det är så viktigt att försöka få in lusten att vilja läsa böcker, än mer idag när all ny teknik konkurrerar. Men nu spelas det gärna spel också. Wilma ska ha ned oss alla på golvet för att spela och det är så roligt, det klassiska spelet memory på golvet med hela familjen (vilket inkluderar sabotören Elsa). Så mysig onsdagssyssla om ni frågar mig :)  Men vi har också haft lunchbesök av min pappa och syster som kom över. Syster hade med sig en stor kasse med kläder till Elsa. Elsa ärver inte bara från sin syster utan även från kusin Ellen. Ellens lillebror tar såklart över mycket av hennes kläder men som den rosa overallen, jo den fick Elsa. Och det är mycket uppskattat och har resulterat i en proppfull garderob.

Nu ska jag kika på kvällens avsnitt av Modus, så bra serie! Och ska till skillnad från igår hålla mig vaken, igår somande jag i soffan till Äntligen Hemma. Sov bort hela kvällen alltså men så skönt det var..haha!

Hoppas ni har en skön onsdagskväll!

KRAM1 kommentar: