torsdag 22 oktober 2015

Bara sprayat pumpor


Liljorna är helt fantastiska hemma just nu.


Igår pysslade vi med den sprayfärgen vi har hemma. Hade tänkt att måla spöken av några av pumporna men då vi inte hade någon målarfärg hemma får det bli en annan gång och vi sprayade dem istället.


Vilken bara dag jag hade igår med mina tjejer. Fick to do listan gjord :), hade en kär gammal vän till oss här på  lunch, kusiner och syster på besök på eftermiddag och på kvällen var jag och fikade med vänner från min gymnasietid. Törs knappt tänka på hur längesedan det var vi gick skola ihop med tanke på att en av oss har tonårsbran idag. Jag som fortfarande är så ung…haha! Men också en lite nyfödd pojke var med som jag snusade på, såå mysig och söt.
Och gick ju an med lite sprayfärg också men tror det är enklare att måla så kanterna blir fina:) Så nu har tjejerna rosa pumpor i sitt fönser..


..och några i guld :)


Godmorgon!

Har ni sovit gott? Här har vi det, jag och Elsa vakna med storasyster fortfarande sover. Nog för att det vore skönt att sova lite längre om morgonen så är det rätt okej att inte stressa på morgonen utan jag och Elsa har i lugn och ro fått en del morgonbestyr gjorda innan det strax är dags att väcka Wilma och göra oss helt klara och bege oss till jobb och förskola. Torsdag betyder lång dag på jobbet. Har både kundmöten och kundbesök inbokat så den här dagen ska nog rusa iväg den med så är det snart fredag då jag har en efterlängtad helg i huvudstaden som väntar med mina tjejkompisar. Å så kul det ska bli!

Nu är det dags att väcka storasyster här och göra oss klara!

Ha en bra torsdag så hörs vi snart igen!

KRAM

2 kommentarer:

  1. Nämen såå fint det blev!
    Ha en bra dag!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Hej fina du! Vill bara säga att jag läser din blogg varje dag men kommenterar sällan för det krånglar alltid för mig. Hur som helst vill jag säga att du har så fint hemma och inspirerar så så mycket!! Tack för det! Kramar Jossan

    SvaraRadera