Om mig

Jag är dryga 30år (plus en sådär 3 år som stör mig en aning) som är ganska så otålig och tycker att tystnad är oerhört obekvämt. Så därför talar jag alldeles för mycket och ofta innan jag tänker. Så är jag en sån där känslomänniska med känslor som ofta fladdrar utanför kroppen och som kan prata skavsår i öronen på min sambo. (eller ja, på vem som helst egentligen)

Och jag lever alltså med min Sambo som är Snickare och alltså min egna bästa hantverkare:) Som får lockar i nacken när håret växt lite för länge. Och som har ett tålamod och lugn jag aldrig kommer besitta. Och vi har vår dotter Wilma, Trollungen, som såg precis ut som en Trollunge när hon föddes. 
Och vi fick barn, kombi och blev med hus som vi nu totalrenoverar inom 1 år. (Sa jag att det ofta går lite fort i mitt liv?)
Och nu är jag preggo igen och i början av april kommer vårt andra barn. Längtar nå vansinnigt efter lillasyster eller lillebror som numer huserar och lever runt i magen min.

På dagarna går jag i kontorskläder, knappar på dator, räknar på siffror och träffar en drös med kunder och trivs väldigt bra med det jag gör.

Så. Det var lite jag. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar