Privatekonomi

Hitta bästa kreditkortet 2019

Kreditkort

Kreditkortindustrin är en industri som ändras hela tiden. Var år dyker det upp nya kreditkort som försöker göra det enklare för konsumenter att shoppa och handla saker samtidigt som de försöker göra det billigare och tryggare. Idag kan man hitta kreditkort åt allt möjligt, så som kreditkort där man tjänar poäng per handlad produkt som man därefter kan spendera på vid köp av flygbiljetter, till exempel. Är man någon som älskar att resa är dessa kreditkort oerhört bra och förmånliga för en—då varför ska man inte passa på att tjäna poäng när man ändå shoppar som vanligt? Dessa poäng kan man därefter använda sig utav för att dra ned på priset för diverse köp, som flygbiljetter eller bildelar.

På denna hemsida https://kreditkort.guru kan man hitta allt ifrån de senaste kreditkorten samt alla de tjänster och förmåner var kreditkort erbjuder. Går man igenom sidan kan man snabbt hitta ett kreditkort som passar en själv, och istället för att därefter helt enkelt shoppa med sitt debitkort och betala för köpen direkt så kan man helt enkelt använda sig utav kreditkortet och därefter kommer en faktura på posten en gång varje månad. Man betalar denna faktura och har därefter helt enkelt köpt produkter som vanligt, utan extra kostnad, men också samtidigt tjänat poäng via kreditkortet.

Om man nu valt ett ICA kort, till exempel, så kan man därefter gå till närmaste ICA butik och spendera poängen. Shoppar man med kort ofta så är detta oerhört smidigt. När några månader passerat har man samlat på sig en massa poäng—därefter kan man bege sig till närmaste ICA butik och högst sannolikt kunna handla varor för nästan flera dagar framåt genom de poäng man tjänat in. Det är inte ovanligt att man tjänar in en massa poäng som man därefter kan spendera helt gratis utan någon möda alls.

Olika kreditkort för olika personer

Som sagt så förändras kreditkortindustrin så mycket varje år. Idag finns det olika kreditkort för olika personer. Den som älskar att resa gör bäst i att köpa ett SAS-kort, till exempel, där man med detta kort kan därefter samla på sig poäng som man kan spendera hos SAS och skära ned på flygbiljettskostnader.

Man kan även få poäng genom att värva vänner till SAS-kort programmet. Dessa poäng kan vara oerhört stora och även om vännen inte väljer att använda kortet så har man ändå erhållit poäng genom att helt enkelt ha värvat dem till programmet.

På så sätt kan man på ett väldigt smidigt och säkert sätt spara mycket pengar och samtidigt inte behöva ändra i ens livsstil överhuvudtaget. De flesta shoppar redan med ett kort idag och allt fler butiker går mot att vara fullt kontantlösa och endast ta emot elektronisk valuta. I samband med detta så finns det nästan ingen anledning till att inte använda ett kreditkort idag utan man gör bäst i att spana in utbudet av kreditkort och därefter hitta ett kreditkort som passar just en bäst. Varför ska man använda ett debitkort och betala direkt när man helt enkelt kan betala lite senare och samtidigt samla på sig en massa poäng?